Франчайз възможности. Станете наш партньор.
Омекотителна Система KM-SOFT-A
Омекотителна Система KM-SOFT-A
Омекотителна Система KM-SOFT-A
Омекотителна Система KM-SOFT-A
Омекотителна Система KM-SOFT-A
Омекотителна Система KM-SOFT-A
Омекотителна Система KM-SOFT-A
Омекотителна Система KM-SOFT-A
на изплащане

Омекотителна Система KM-SOFT-A

KM-SOFT-A - Oмекотителна система за водa до 3000л./час, тип Upflow&Downflow

1595.00 лв.

Напълно автоматичнa централнa омекотителна система за вода, предназначена […]

на изплащане с Uni Credit
  от 89.32 лв./месец
на изплащане с TBI Credit
  от 85.65 лв./месец

Напълно автоматичнa централнa омекотителна система за вода, предназначена за апартаменти и къщи с до 4 бани и от 6 до 10 обитатели. Изцяло отстранява калциевите и магнезиеви карбонати отговорни за твърдостта на водата. Автоматична регенерация на смолата в зависимост от потреблението по предварително зададени параметри на водата. Монтира се на входа на водопровода, след водомера.

Поддръжка:

Поддръжката на уреда за омекотяване на твърда вода е лесна и се състои в допълване на таблетирана сол в резервоара и подмяна или изплакване на предварителния механичен филтър. Един чувал таблетирана сол - 25 кг е на цена 24.90 лв. Това количество е достатъчно за 2 до 3 месеца за едно четиричленно семейство. Парите за таблетирана сол се спестяват от икономия на перилни и почистващи препарати. При пране с мека вода е препоръчително перилните препарати да се използват много пестеливо. Почистването на плочките, мивките, душовете, тоалетните чинии е безпроблемно, когато няма варовикови отлагания. Не се налага използване на скъпи, агресивни и вредни за здравето препарати. Цената на омекотител за вода е несравнимо ниска спрямо ползите, които носи - чиста и мека вода.

Омекотяване на водата:

Омекотяването на водата се осъществява когато водата минава през йонообменна смола, където отговорни за нейната твърдост калциеви и магнезиеви йони се заменят с натриеви. Когато йонообменната способност на смолата се изчерпи тя автоматично се регенерира с разтвор на сол. Честотата на регенерациите зависи от потреблението и степента на твърдост на водата.

Ползи:
•    удължава се животът на домашните уреди, без отлагания от котлен камък;
•    улеснява се почистването на плочките, батериите, мивките;
•    икономисва се ел.енергия;
•    край на кожните алергии, сърбежи и пърхота;
•    намалява се количеството на използваните перилни препарати до 60%;
•    защитава се безценното ни здраве.
•    омекотената вода осигурява реални финансови икономии чрез намаляване на необходимостта от поддръжка и подмяна на бойлери, перални и миялни машини,  душове, батерии като удължава техния живот.
•    меката вода подобрява ефективността на уредите за отопление. При използването на твърда вода натрупването на котления камък върху нагревателя на бойлера е ок. 1,6 мм за една година. Това от своя страна намалява ефективността на уреда с 12%, 3,2 mm за две години е 25% неефективност. Омекотената вода постепенно премахва отлаганията и възвръща оптималната производителност на системите за отопление.

►Меката вода спестява пари отделяни за закупуване на сапун и почистващи продукти. Много от нашите клиенти използват само една чаена лъжичка прах за едно пране в перална машина. Отпада необходимостта да се използват продукти като Calgon. Количеството на тоалетен сапун, душ гел, шампоан е много редуцирано.
►Къпането с мека вода прави кожата копринено гладка без да е необходимо използването на кремове, масла или други овлажнители. Ежедневният душ е лукс и удоволствие без скъпи препарати.
►При изплакване с мека вода не остават мръсни петна.
►Меката вода прави косата мека и лесна за разресване и прическа . Поради тази причина много фризьори използват мека вода.
►Омекотената вода спестява време. Проучванията показват, че домакините губят значителна част от времето си за почистване на следи от варовик.
►Меката вода перфектно изпира и най-мръсните дрехи. Белите дрехи остават такива без да се използват избелващи препарати.
►Бръсненето с мека вода е значителни по-приятно. Ножчета за бръснене издържат по-дълго, рискът от порязване и обриви е ограничен.
►Омекотената вода облекчава състоянието при екзема, псориазис и други кожни заболявания. Много от клиентите споделят, че кожата им се разхубавява след като са закупили омекотител за вода.
►Меката вода е екологична. Твърдата вода увеличава въглеродните емисии, инсталирането на омекотител за вода помага за опазване на нашата планета.
►Меката вода позволява сапунът и детергентите ефективно да изпълняват своята роля. Можете да ги използвате в минимални количества и да спестите пари. Действието им е изключително резултатно с мека вода. Прането е бяло, дрехите се изпират идеално с много малко препарати. Кожата се чувства чудесно. Състоянието на сухата и алергична кожа кожата се подобрява значително. Меката вода ви позволява да използвате по-щадящи околната среда сапуни и почистващи препарати.

Насладете се на мека вода и спестете средства.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

•    количество смола 30 литра;
•    препоръчван максимален дебит до 3 м3/час (зависи от твърдостта на водата) ;
•    работно налягане 1.5 - 6 бара;
•    работна темп. +5° до +50°C;
•    ел.захранване 230/50 V/Hz;
•    присъединяване към водопровода 1 цол;
•    байпас 1 цол;
•    управление - електронно, автоматично по предварително зададен час на регенерация и обем пречистена вода, програматор ASD2-LCD;
•    размер на бутилката със смола 13x24“;
•    вид смола - моносферична йонообменна смола;

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО:

•    размери 36 х 49 х 81 (шир./дълб./вис в см)
•    тегло 44 кг.

Полезно от блога ни за продукта

Най-добрите системи за филтриране на питейна вода

Най-добрата система за филтриране на вода от чешмата […]

Научете повече

Как да изберем най-добрата система за филтриране на питейна вода?

Защо да използвате система за филтриране на водата? […]

Научете повече

Топ продукти

Диспенсър за студена и гореща вода с 4 степенна филтрираща система
780 лв.
с UniCredit от 43.68 лв./м.
с TBI Bank от 41.89 лв./м.
на изплащане
Автоматична система за омекотяванe на вода с йонообменна смола 
1350 лв.
с UniCredit от 75.60 лв./м.
с TBI Bank от 72.49 лв./м.
на изплащане
KM-SOFT-A - Oмекотителна система за водa до 3000л./час, тип Upflow&Downflow
1595.00 лв.
с UniCredit от 89.32 лв./м.
с TBI Bank от 85.65 лв./м.
на изплащане
Интелигентна уеб базирана 7 степенна филтрираща и алкализираща система.
1872 лв.
с UniCredit от 104.83 лв./м.
с TBI Bank от 100.53 лв./м.
на изплащане
Мини автоматична машина за омекотяване и филтриране на вода - ALL-IN-ONE
1350 лв.
с UniCredit от 75.60 лв./м.
с TBI Bank от 72.49 лв./м.
на изплащане