Франчайз възможности. Станете наш партньор.

Индустриални решения

Clean Water Bulgaria предлага изработка, монтаж и цялостна поддръжка на широка гама решения за филтрация на вода за жилищни кооперации, хотели и индустриални обекти като заводи и производствени цехове. Всички индустриални инсталации са по индивидуален проект и съобразени с нуждите и спецификациите на конкретния обект. С индустриалните решения на Clean Water Bulgaria можете чувствително да намалите разходите за използваната вода, да повишите качеството ѝ, както и да предотвратите нежелани аварии, повреди и често сервизиране на оборудване, в следствие използването на нефилтрирана вода.

Сепарационни филтри

Сепарационни филтрисепараторни филтърнати системи работещи на принципа на отстраняване на твърдите частици, имащи по-високо специфично тегло от водата, посредством центробежни сили.


Мултимедийни филтърни системи – Мултимедийни филтри за отстраняване на суспендирани твърди вещества, мътност 
и примеси като желязо и манган. Използват се като стъпка за предварителна обработка на обработената вода и приложения за питейна вода или понякога се използва за отстраняване на мътността, идваща от системи за пречистване на отпадъчни води.

Филтри с активен въглен – Филтрите с активен въглен се използват главно за премахване на хлор, но също така намират приложение в отстраняването на разтворени газове и органични съединения, които придават нежелан цвят, вкус и мирис.

Мултимедийни филтърни системи

Мултимедийни системи за филтриране с лицеви тръбопроводи и активен въглен

Стандартните регулиращи клапани нямат достатъчен капацитет, за да се справят с голям капацитет над 20 m3 – час, се използва методът на повърхностните тръбопроводни мултимедийни филтърни системи и системи с активен въглен.

Омекотителни системи йоннообмени системи за омекотяване с голям капацитет до 180м3 / час.

Системи за обратна осмоза – индустриални системи за обратна осмоза с капацитете до 75м3 / ден

Ултрафилтрационни системи – индустриални системи за ултрафилтациия с капацитет до 200м3. / ден

Системи за пречистване на отпадни води – пречиствателни станции с капацитет на пречистване до 200м3. /ден

Свържете се с нас за безплатна консултация и оглед на вашия обект, за да изберем заедно най-подходящото решение.