Франчайз възможности. Станете наш партньор.

За нас

Чиста Вода България ООД е специализирана в разработката, производството и продажбата на системи за пречистване на вода.

Нашата мисия е да създаваме продукти подобряващи здравето на хората и с грижа към природата, чрез прилагането на водещи технологии.
Разнообразието на нашият продуктов каталог ни дава възможност да осигурим решение за всички потребности.

Иновации и изследвания

През годините Clean Water инвестира в развитие на технологии, резултат от което са иновативни и високотехнологични системи за филтрация на вода (домашни, офис и ХоРеКа). Нашите системи са оборудвани със собствен процесор и посредством WiFi свързаността си с интернет, следят за състоянието и качеството на всеки милилитър филтрирана вода. Това осигурява постоянно качество през целия експлоатационен период, безпрецедентна поддръжка и гарантира, че може да се насладите на не по-малко от най-доброто.

Уникалността на нашата технология е надлежно защитена с патент.
 

Нашата философия за качествена вода

Водата е ценен ресурс за човешкия живот. Повечето пъти приемаме качеството на водата за даденост, но дори водата, идваща от обществената мрежа, може да бъде обект на неприятни миризми, хлор и примеси.
Поради тази причина разработихме системи за филтрация и доставяне на питейна вода, които могат да оптимизират консумацията на вода у дома, на работното място и в хранително-вкусовата промишленост, за да доставят висококачествена вода, като подобряват органолептичните ѝ характеристики чрез интелигентна високотехнологична ултрафилтрационна технология.

                        
Без въздействие върху околната среда

Clean Water произвежда и продава безопасни за околната среда системи за филтриране и дозиране на вода.

С помощта на нашите системи можете да намалите консумацията на бутилирани води и въздействието си върху планетата, като намалите въглеродния си отпечатък.
Пластмасовите бутилки напълно се разлагат за около 700 години и около 80% от използваните никога не се рециклират. Средната годишна консумация на 270 литра минерална вода на глава от населението и напитки означава, че всяка година всеки индивид може да избегне емисии от 23 кг CO2 и 22 литра суров нефт.