Франчайз възможности. Станете наш партньор.
AQUALINE филтърни системи за премахване на манган, желязо, арсен
AQUALINE филтърни системи за премахване на манган, желязо, арсен

AQUALINE филтърни системи за премахване на манган, желязо, арсен

попитайте за цена

Aqualine Iron, Mangan Филтри

Благодарение на специални минерали, Aqualine желязо-мангановите филтри могат да намалят количеството желязо и манган до 5 об / мин във вода в съответствие с питейните и използващи водни стандарти (Fe = 0,2 ppm - Mn = 0,05ppm). Няма нужда от допълнителен отхвърлящ материал за тези специални минерали. Той също така премахва сероводорода, метана, свободния въглероден диоксид и високите концентрации на органични остатъци във водата.

AQUALINE АРСЕННИ ФИЛТРИ

Арсеновият елемент има характеристика между метала и неметала и е един от най-често срещаните елементи в природата. Това е канцерогенно и токсично вещество. Най-често срещаните видове неорганичен арсен, открити във водата, са арсенит (As (III)) и арсенат (As (V)). Видът и разпределението на арсена се определят от рН на водата, редокс потенциала и наличието на сложни йони като сяра, желязо и калций. В много региони на света много хора са изправени пред риска от отравяне с арсен поради замърсяване с арсен от естествени подземни води. Следователно, Aqualine Arsenic Filter Systems, които произвеждаме, се използват успешно за намаляване на стойностите на арсен от предходната стойност, разрешена от Световната здравна организация (СЗО) от 50 µg / L на под 10 µg / L.

Тъй като човешкото здраве е приоритет в системите за филтриране Aqualine, минералите, използвани в нашите системи, отговарят на световните хранителни норми.