Франчайз възможности. Станете наш партньор.
В контейнерни системи
В контейнерни системи
В контейнерни системи
В контейнерни системи
В контейнерни системи

В контейнерни системи

попитайте за цена

СИСТЕМИ ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА В КОНТЕЙНЕРИ

Контейнерни системи AQUALINE;

Ние предлагаме вашите системи за обратна осмоза и филтрация професионално и компактно, като ги предпазваме от външни условия чрез затворени контейнери. Системите за обратна осмоза Aqualine могат да се доставят като пакетна система в един или повече контейнери в зависимост от капацитета на системата. В зависимост от нуждите на потребителя, контейнерите могат да бъдат снабдени с топлоизолирани, звукоизолирани и климатични инсталации. Благодарение на тази система нашите клиенти ще избегнат необходимостта от допълнителна сграда за пречистване на вода. Система за управление на качеството и системи за управление на околната среда се прилагат в производствените заводи на ESLİ. В допълнение, нашата компания има "Сертификат за обслужване" в областта на ремонт, поддръжка, сервиз и монтаж. ESLİ има високо ниво на опит, благодарение на много успешни проекти на международния пазар. Дегазационни системи Aqualine Системите за дегазиране Aqualine се използват за отстраняване на разтворени газове като въглероден диоксид (CO2) и водороден сулфид (H2S) от водата.

СИСТЕМИ ЗА ДЕГАЗИРАНЕ AQUALINE

Системите за дегазиране Aqualine се използват за отстраняване на разтворени газове като въглероден диоксид (CO2) и водороден сулфид (H2S) от водата. Водата постъпва в устройството от разпределителния дифузор отгоре, след което тече надолу през слой от разпределителни сфери, които разбиват потока на водата. Въздушен поток се осигурява от голям вентилатор в дъното на устройството и въздухът тече нагоре през водата, осигурявайки интимен контакт на въздух и вода. Това изтрива газовете от водата и газовете се отвеждат от горната част на устройството, докато пречистената вода тече от дъното.

ДЕГАЗИФИКАЦИОННИ СИСТЕМИ

Системите за дегазиране премахват както природните газове, така и газовете, които са странични продукти от различни етапи на пречистване на водата, намалявайки натоварването на вашите йонообменни системи. Използването на тези прости и рентабилни системи може драстично да намали честотата на цикли на регенерация на смола. И те практически не изискват поддръжка.

ПРИНУДИТЕЛНИТЕ ИЗТЕГЛЯЩИ ДЕКАРБОНАТОРИ

Декарбонаторите с принудително изтегляне се състоят от атмосферен резервоар, напълнен с пластмасова опаковка на върха на прозрачен кладенец. Технологичната вода се напръсква отгоре върху опаковката, като тънко се разпределя водата и се отделя уловеният въглероден диоксид. След това освободеният газ се продухва през вентилационния отвор в горната част на резервоара от вентилатор с ниско налягане и технологичната вода се оттича надолу в чиста ямка в долната част на устройството и излиза към следващия етап на пречистване.

КОГА ТАЗИ ЕДИНИЦА Е НЕОБХОДИМА?

Декарбонаторите с принудително изтегляне отделят газ основно от въглероден диоксид от технологичната вода и обикновено се поставят между катионни и анионни йонообменни единици или преди или след RO единица. Ако вашата технологична вода има високо ниво на въглероден диоксид, неизползването на декарбонатор може да доведе до необходимост от повишена регенерация на анионна смола и свързаните с това престой и химически разходи. Въглеродният диоксид е страничен продукт от катионния обмен и от различните киселини, използвани за контрол на нивата на рН в технологичната вода.

Полезно от блога ни за продукта

Нови рестрикции в Европа по отношение на пластмасата

От 3 юли някои пластмасови продукти за еднократна […]

Научете повече

Пием пластмаса, без да знаем

Бутилираната вода очевидно не е безвредна. Според току-що […]

Научете повече

Топ продукти

Диспенсър за студена и гореща вода с 4 степенна филтрираща система
780 лв.
с UniCredit от 43.68 лв./м.
с TBI Bank от 41.89 лв./м.
на изплащане
Мини автоматична машина за омекотяване и филтриране на вода - ALL-IN-ONE
1350 лв.
с UniCredit от 75.60 лв./м.
с TBI Bank от 72.49 лв./м.
на изплащане
KM-SOFT-A - Oмекотителна система за водa до 3000л./час, тип Upflow&Downflow
1595.00 лв.
с UniCredit от 89.32 лв./м.
с TBI Bank от 85.65 лв./м.
на изплащане
Интелигентна уеб базирана 7 степенна филтрираща и Алкализираща система.
1872 лв.
с UniCredit от 104.83 лв./м.
с TBI Bank от 100.53 лв./м.
на изплащане
Мини автоматична машина за омекотяване и филтриране на вода - ALL-IN-ONE
1350 лв.
с UniCredit от 75.60 лв./м.
с TBI Bank от 72.49 лв./м.
на изплащане