Какво трябва да представлява системата?

Най-добрата система за филтриране на вода от чешмата трябва да премахва колкото се може повече замърсители, да има по-голям живот и да не заема много място там, където е инсталирана. В допълнение, се уверете, че избраната система за филтриране е с възможно най-добра поддръжка.

   Брой филтрирани вещества

Ясно е, че искате система за филтриране на питейна вода, за да премахнете колкото се може повече нездравословни замърсители и за да подобрите вкуса, цвета и мириса на водата. Най-добрите филтри за чешмяната вода ще задържат повече от 10 замърсители.

   Характеристики, свързани с ефективността

Филтриращите системи за вода намаляват нежеланите частици от водата в няколко стъпки. Те осигуряват най-малко 3 етапа на филтриране за намаляване на замърсителите във водата. Всеки етап на филтриране отстранява определен вид частици, като неразтворими утайки, химикали и остатъци. Системите, които предлагаме разполагат с Интернет известяване кога се налага да се сервизира системата или да й се сменят филтрите. Продуктовата серия SmartWaterSpot предлага точно такъв диспенсър за вода.

   Сервиз и гаранция

Повечето системи за пречистване на вода осигуряват 1 година гаранция от момента на покупката. По-добрите системи предлагат дори и 2 години. Нашият съвет е да изберете продукт с по-дълга гаранция, защото това е показател за високо качество.

Освен това, ако имате проблеми с продукта или възникнат различни трудности във функционирането му, помага много помощта, предоставена от производителя или търговеца, да е винаги на ваше разположение и да ви помогне своевременно при отстраняване на неизправностите.