Защо да използвате система за филтриране на водата?

Като цяло, петейната вода, доставяна до чешмата от обществената система трябва да отговаря на строго определени условия, за да бъде безопасна за консумация. Водата от чешмата може да съдържа замърсители, които не само могат да засегнат здравето ви, но променят и вкуса, цвета и мириса на питейната вода.

Системите за филтриране на питейната вода, като например водни филтри, монтирани под мивката, значително намаляват количеството на примесите в чешмяната вода. Тези системи за филтриране на водата се монтират директно към мрежата на питейната вода във вашия дом. Въпреки, че тези системи вероятно няма да намалят 100% замърсителите в питейната вода, ще намалят значителен брой и ще осигурят вода с високо качество, по-вкусна и по-здравословна.

Повечето филтри за чешма ще използват няколко етапа на филтриране. Всеки етап използва специален филтър за задържане на някои частици или микроби, присъстващи в чешмяната вода. Някои системи за филтриране може да задържат до 50 вида замърсители, а други, по-прости – само някои.

Свържете се с нас за безплатна консултация и изготване на персонална оферта.
Не правете компромис със здравето на хората, на които държите.