Иновативни технологии, променящи философията за водата...

За нас

Clean Water Bulgaria е компания, специализирана в разработката и предлагането на технологични решения за по-чиста питейна вода.

Ние вярваме, че именно чрез технологиите можем не просто да предлагаме все по-качествени решения, но и да ги направим достъпни за все по-голяма група от хора, които да ги използват в ежедневието си.

Правото на всеки на по-здравословен начин на живот, по-чиста околна среда, по-ефективно използване на водните ресурси, елиминиране на еднократната пластмаса и намаляване на въглеродния отпечатък са част от основните ценности, около които компанията е изградена.

Решения за дома

Clean Water Bulgaria е компания, специализирана в разработката и предлагането на технологични решения за по-чиста питейна вода.

 
повече текст
 
Прочети повече

Решения за офиса

Clean Water Bulgaria използва най-ефективните технологични решения в офисните си системи, които позволяват едновременно да оптимизирате разходите си, да предоставите на служителите си възможно най-качествената питейна вода и да се погрижите за околната среда, елиминирайки нуждата от използването на еднократна пластмаса.

 

Всички SmartWaterSpot системи са със съвременен дизайн, подхождащ на всеки офис. Диспенсърите са с патентована смарт технология, която позволява мониторинг в реално време работата на филтриращите системи, бързо диагностициране при възникване на проблем, което напълно спестява нуждата от каквато и да било поддръжка от страна на клиента.

Най-доброто решение за здравето, бюджета и природата.

За да покрием всички нужди на нашите клиенти, предлагаме възможност за отдаване под наем, закупуване, монтаж и постоянна подръжка на всички наши офисни системи. Свържете се с нас, за да намерим заедно най-подходящото за Вас решение!

 
Прочети повече

Индустриални решения

Clean Water Bulgaria предлага изработка, монтаж и цялостна поддръжка на широка гама решения за филтрация на вода за жилищни кооперации, хотели и индустриални обекти като заводи и производствени цехове. Всички индустриални инсталации са по индивидуален проект и съобразени с нуждите и спецификациите на конкретния обект.

С индустриалните решения на Clean Water Bulgaria можете чувствително да намалите разходите за използваната вода, да повишите качеството ѝ, както и да предотвратите нежелани аварии, повреди и често сервизиране на оборудване, в следствие използването на нефилтрирана вода.

 
повече текст
 
Прочети повече
 

Не попълвайте:

 

За контакти с нас

Адрес: 9000 Варна,
ул. “Братя Шкорпил” № 26 А, ет. 2, офис 6
Телефон: +359890335373,
E-mail: info@cleanwater.bg

Clean Water предоставя целия набор от обучения и инструменти, които да Ви помогнат да развиете бизнеса по начин, който отговаря на личните Ви цели и с темпо, което Вие определяте.